Kenofi Terfa

Kenofi Terfa er fra Etiopia men flyttet til Sverige som tenåring. Han er ungdomsleder på Livets Ord Youth i Uppsala og leder Livets Ord Family’s ungdomsnettverk. Kenofi brenner for at ungdommer skal utrustes til å bli frimodige etterfølgere av Jesus! 

Alma Lindqvist

Alma Lindqvist er fra Uppsala og jobber som ungdomsleder på Livets Ord Youth i Uppsala. Hun er et forbilde for mange unge jenter. Alma brenner for at ungdommer skal få et personlig møte med Jesus! 

Rune Borgsø

Rune Borgsø er fra Lillestrøm og er en av de sentrale lederne på Livets Ord. Han er også leder for Livets Ords Family-nettverket i Europa. Han har i mange år jobbet med å trene opp unge mennesker til tjeneste. Rune brenner for at ungdommer skal oppdage livet i Den hellige ånd!

Nahom Zenawi

Nahom er født og oppvokst i Oslo, med foreldre fra Eritrea. Han er leder for ungdomsarbeidet Shalom Youth og ung voksen arbeidet Shalom New Creation i Oslo. Nahom brenner for at mennesker skal få en personlig relasjon med Jesus!

Raymond Urne

Raymond Urne er fra Asker og er hovedpastor i Sentermenigheten. Han har mange års erfaring som ungdomspastor, pastor og som bibelskolelærer. Han brenner for at ungdommer skal få tak i Guds Ord som har en livsforvandlende kraft! 

.

Left / Button

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Right / Button