Mats-Ola Ishoel

Mats-Ola Ishoel er hovedpastor for Livets Ord i Moskva. Sammen med sin kone Randi leder han menigheten som har over 6000 medlemmer, og som gjennomfører 30 gudstjenester hver helg. Menigheten ble plantet ut fra Livets Ord i Uppsala 1990-tallet, og har under Mats-Olas lederskap vokst til en hub og et senter for hundretalls av menigheter rundt om i tidligere Sovjetunionen. Mats-Olas fokus på å bygge team og forløse mennesker inn i sitt potensiale er til stor inspirasjon for mennesker fra hele verden. Mats-Ola har også utgitt en rekke bøker som er høyt verdsatt av mange.

Rune Borgsø

Rune Borgsø er leder for Livets Ord Family-nettverket i Europa, og en av pastorene på Livets Ord i Uppsala. Han har i mange år jobbet som misjonær, bl.a. i Tadjikistan og på ulike steder i Russland. I en årrekke har han reist rundt i hele verden for å undervise Guds ord og forkynne evangeliet. Rune har en sterk profetisk tjeneste, og han har vært sentral i den åndsutgytelsen som man har erfart på Livets Ord i Uppsala de siste årene.

Christian Åkerhielm

Christian er president for Word of Life International, en av pastorene på Livets Ord i Uppsala, misjonsleder, leder for Livets Ords internasjonale arbeid, og en av bibellærerne på Livets Ord Bibelcenter. Mellom 1991 og 1998, etter Sovjetunionens fall, da Livets Ord satset stort på misjon og menighetsplanting i dette området, var Christian utsendt som misjonær i Moskva, Sibir, og Kazakhstan. Christian har også skrevet boken Du skulle bara våga!: säg ja till Guds dröm för ditt liv.

Simon Ahlstrand

Simon er Executive Pastor på Livets Ord i Uppsala, og også rektor på Livets Ord Bibelsenter. Med sitt gode humør, sin lune humor, og sitt brennende engasjement for menighetsbygging, trener Simon mennesker til å etterfølge Jesus Kristus. Simon er utdannet teolog, og har arbeidet mye med barn, ungdom, og unge voksne. Han har også bakgrunn som forlagssjef.

.

Left / Button

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Right / Button