Troskonferansen 2022

Velkommen til Troskonferansen!

I en urolig verden er troen på Guds Ord viktigere enn noen gang. Derfor arrangerer vi, i samarbeid med Livets Ord i Uppsala, troskonferanse i Asker i år igjen. Konferansen går av stabelen 14.-16. oktober 2022.

Målet med konferansen er å stimulere tro, og å skape en møteplass for deg som vil koble med mennesker som lengter etter troens ord. Mottoet for årets konferanse er Gud kan!

Vi får besøk av Mats-Ola Ishoel, Rune Borgsø, Christian Åkerhielm m.fl., og også et lovsangsteam fra Livets Ord i Uppsala. Disse dagene må du holde av, og sørge for å invitere med deg venner og bekjente.

Det blir også en veldig spennende åpen ledersamling fredag 14. oktober på dagtid. Den retter seg spesielt mot deg som har et lederansvar i en menighet, men er åpen for alle. For å delta på ledersamlingen, må du registrere deg på checkin.

Troskonferansen i Asker har de siste årene etablert seg som en viktig konferanse som samler ledere og deltagere fra hele landet. I år forventer vi også flere besøkende fra andre europeiske land. Vi tror at denne konferansen blir veldig viktig.

Jeg håper å se deg i oktober. Kom med forventning!

Raymond Urne
Pastor i Sentermenigheten

Left / Button

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Right / Button