Joakim Lundquist

Joakim Lundquist er hovedpastor på Livets Ord i Uppsala, grunnlegger av Ny Generasjon i Sverige – en av Sveriges største ungdomsorganisasjoner – og en mye brukt taler i mange ulike sammenheng og land. Med pasjon og kreative prekner som kommuniserer til hjerter, inspirerer han till en utadrettet, Jesussentrert livsstil.Joakim har ved Guds nåde ledet Livets Ord gjennom en en utfordrende og krevende situasjon, og står idag som leder for en voksende flergenerasjonsmenighet som er et hjem for mange mennesker fra ulike kulturer. Joakim har et spesielt hjerte for å engasjere unge mennesker.

Rune Borgsø

Rune Borgsø er evangelist og Bibellærer, og en av pastorene på Livets Ord i Uppsala. Han har i mange år jobbet som misjonær, bl.a. i Tadjikistan og på ulike steder i Russland. I en årrekke har han reist rundt i hele verden for å undervise Guds ord og forkynne evangeliet. Rune har en sterk profetisk tjeneste, og han har vært sentral i den åndsutgytelsen som man har erfart på Livets Ord i Uppsala de siste par årene.

Christian Åkerhielm

Christian er en av pastorene på Livets Ord i Uppsala, misjonsleder, leder for Livets Ords internasjonale arbeid, og en av bibellærerne på Livets Ord Bibelcenter. Mellom 1991 og 1998, etter Sovjetunionens fall, da Livets Ord satset stort på misjon og menighetsplanting i dette området, var Christian utsendt som misjonær i Moskva, Sibir, og Kazakhstan. Christian har også skrevet boken Du skulle bara våga!: säg ja till Guds dröm för ditt liv.

Øystein Gjerme

Øystein er hovedpastor i Salt Bergenskirken, og leder for Pinsebevegelsen i Norge. Han har vært styreleder i Høyskolen for Teologi og Ledelse i mange år, og er en ettertraktet forkynner i inn og utland. Øystein har hatt spesiell fokus på menighetsplanting, smågrupper og frivillig arbeid. Han har også skrevet flere bøker. Øystein blir med på lederdagen fredag 8. januar.