Lederteam

Lederteamet i Sentermenigheten består for tiden av:

Raymond Urne, pastor

Raymond er gift med Annette, har tre barn, og er oppvokst i Asker. Han liker å holde seg i form, og å kommer seg ut i skog og mark. Han har vært fotballtrener i mange år, og har vært engasjert i nærmiljøet. Raymond har sin teologiske utdannelse fra Oral Roberts University, og har i tillegg tatt studier innen økonomi og ledelse. Raymond har mange års erfaring som ungdomspastor, pastor og som bibelskolelærer.  Raymond har vært hovedpastor i Sentermenigheten siden 2013.

Annette Urne

Annette er gift med Raymond og har tre barn. Annette er lærer i Asker-skolen, og er en aktiv dame med mange jern i ilden. Hun liker å trene og har et stort hjerte for mennesker. Annette har i mange år vært Lifegruppeleder, og har ansvar for møtevertskap.

Ingfrid Berge Rogstad

Ingfrid kommer fra Sandnes, har bodd i mange år i Oppdal, og har de siste to årene vært engasjert på Livets Ord i Uppsala. Ingfrid har bred bakgrunn innenfor lovsang og musikkliv, har i en årrekke arbeidet med kristen skole, og har mye erfaring innenfor diakoni, sjelesorg og smågruppearbeid.

Kim Ruben Borgsø

Kim Ruben er 23 år. Han er opprinnelig norsk, men har bodd mange år i Uppsala. Han har gått på Livets Ords Bibelskole, og inngår i Livets Ords trainee-program for å utvikle unge ledere. De neste tre årene skal han også ta en Bachelor i teologi og ledelse ved HLT.

Tsegay Libsu

Tsegay er gift med Yordanos, og har to barn. Tsegay kommer opprinnelig fra Eritrea, og er en av de som har hatt betydning for at det afrikanske miljøet i menigheten har vokst. Tsegay kom inn i lederteamet våren 2019.

Left / Button

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Right / Button