I midten av oktober arrangerte vi Troskonferansen 2022 i samarbeid med Livets Ord. Takk til Mats Ola Ishoel, Christian Åkerhielm, Rune Borgsø, Simon Ahlstrand, Kenofi Terfa m.fl. som talte, og Irene Therese Andersson med team som ledet lovsang. Takk også til alle frivillige som hjalp til, og selvfølgelig til alle dere som kom fra fjernt og nær for å bidra til at dette skulle bli den vitamininnsprøytningen fra Gud som vi hadde bedt om.

lederdagen på fredagen samlet vi 230 deltakere som fikk et variert program gjennom dagen, og ikke minst god tid til mingling og fellessskap. Konferansen fortsatte med møter gjennom hele helgen, og Guds nærvær var sterkt tilstede gjennom lovsang og forkynnelse. Målt utifra tilbakemeldinger, fyller konferansen tydelig et behov for trosundervisning, fokus på Den Hellige Ånd, og på misjon.

Dersom du ønsker å se noen av de åpne møtene fra konferansen, er de tilgjengelige her: https://sentermenigheten.no/…/troskonferanse…/videoer22/

Sett gjerne opp datoene for neste års konferanse i kalenderen allerede nå, og ta gjerne med deg venner og medarbeidere. TROSKONFERANSEN 2023 BLIR 13.-15. OKTOBER 2023.

Ellers så jobbes vi også med å arrangere en ungdomskonferanse i samarbeid Livets Ord våren 2023. Mer info kommer senere…

Left / Button

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Right / Button