På gudstjenesten den 16. august 2020 hadde vi gleden av å ønske to nye medarbeidere velkommen. Ingfrid Berge Rogstad er ansatt som menighetsarbeider med hovedansvar innen lovsang og diakoni, og Kim Ruben Borgsø er ansatt som ungdomsleder. Begge vil inngå i Sentermenighetens lederteam.

Ingfrid kommer fra Sandnes, har bodd i mange år i Oppdal, og har de siste to årene vært engasjert på Livets Ord i Uppsala. Ingfrid har bred bakgrunn innenfor lovsang og musikkliv, har i en årrekke arbeidet med kristen skole, og har mye erfaring innenfor diakoni, sjelesorg og smågruppearbeid.

Kim Ruben er 23 år. Han er opprinnelig norsk, men har bodd mange år i Uppsala. Han har gått på Livets Ords Bibelskole, og inngår i Livets Ords trainee-program for å utvikle unge ledere. De neste tre årene skal han også ta en Bachelor i teologi og ledelse ved HLT.

Vi gleder oss stort over at staben styrkes med to så flotte mennesker!Og vi takker Gud for å få være med å bygge Guds rike sammen med Livets Ord Family!

Left / Button

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Right / Button