Etter 8 uker hvor gudstjenesten kun har foregått online, kunne vi fra og med søndag 10. mai igjen samles til gudstjeneste i kirken i Solbråveien. Myndighetene har åpnet opp igjen for arrangementer for opptil 50 personer, så lenge man har plass nok til å gjennomføre arrangementet etter bestemte smittevernsforskrifter. Dette er vi veldig glad for.

Det skal være trygt for deg å komme på gudstjeneste i Sentermenigheten, og det er bra for deg å vite at våre lokaler egner seg veldig godt til formålet i denne spesielle tiden. Vi har rigget til salen slik at alle kan sitte med godt over 1 meter til andre deltakere. I tillegg har vi laget rutiner for rengjøring av overflater, det er laget oppslag på veggene med instrukser og råd, og antibac blir gjort tilgjengelig for alle.

Her følger noen viktige instruksjoner i forbindelse med gudstjenestene:

1. SØNDAGSSKOLE FOR BARNA

a. Dette er et eget arrangement (barna er ikke med på første del av gudstjenesten slik de pleier).

b. Alle barn som skal være med må registreres av sine foreldre i foajeen mellom kl. 10:45 og 10:55 (NB! Kun de barna som kommer før kl. 10:55 kan bli med).

c. Deretter leveres barna i søndagsskolerommene.

d. Barna hentes av sine foreldre senest 10 minutter etter gudstjenesten i søndagsskolerommene, og tar barna med seg ut av bygningen.

2. GUDSTJENESTE I STORSALEN

a. Vi åpner dørene kl. 10:55.

b. Alle som deltar skal registreres på liste hos møtevertene (pålegg fra myndighetene).

c. Gudstjenesten starter presis kl. 11:05.

d. Det slippes inn maksimalt 50 personer.

Det er ikke åpnet opp for å ha kirkekaffe etter gudstjenesten.

NB! Dersom du kan være korona-syk, har symptomer på luftveisinfeksjon, eller er i karantene, kan du ikke komme på gudstjenesten.

Gudstjenesten blir streamet live for deg som ikke kan være med pga. sykdom, eller for deg som av en eller annen grunn ikke ønsker å delta. Du får i så fall en link til online-sendingen ved å gi beskjed i forkant om at du ønsker det.

Left / Button

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Right / Button