Da den spesielle situasjonen som oppsto rundt covid-19 gjorde det umulig for kirker å samles på vanlig måte, har kirker og menigheter måtte tenke alternative løsninger for gudstjenester. Mange har i disse tider valgt å streame gudstjenester live.

Vi i Sentermenigheten gjør også dette. De siste 3 søndagene har vi sendt våre gudstjenester online. Vi har valgt å ikke legge sendingene åpent ut til hele verden, men heller arrangere gudstjenestene for de som har link og passord. På denne måten kan gudstjenestene forhåpentligvis være mer familiære og nære, og gjøre at de som deltar, og våre medlemmer og gudstjenestebesøkende får en bedre opplevelse. Prekenene legges åpent ut på nett i etterkant.

Når det gjelder link og passord, deler vi gjerne det med de som ønsker å besøke våre gudstjenester. Send oss gjerne en mail, eller personlig melding på messenger, så sender vi deg det du trenger.

Vi er nå inne i en prekenserie over 6 søndager med utgangspunkt i Salme 23. Prekenene fra de siste søndagene kan du finne her.

Left / Button

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Right / Button