Helgen 10.-12. januar gjennomførte vi i Sentermenigheten Troskonferansen 2020. I samarbeid med Livets Ord i Uppsala, som kom med en hel busslast med ungdommer som var med å tjene, arrangerte vi en konferanse som løftet opp betydningen av troen på Guds Ord.

Hovedtalere i konferansen var Joakim Lundquist og Rune Borgsø, men også Simon Ahlstrand, Kenofi Terfa, Irene Therese Andersson, Gabriel Eurell, Tormod Røyland og Raymond Urne deltok. Lovsangsteam fra Livets Ord i Uppsala ledet lovsang gjennom hele helgen.

Temaet for konferansen var Ingenting er umulig for Gud, og helt i fra starten kunne deltakerne kjenne en atmosfære av tro og begeistring. Et av de temaer som stadig dukket opp, var overføring av tro til neste generasjon. Mange mennesker ble fornyet i troen, og flere vitnet om konkrete helbredelser.

Fredag ble det arrangert lederdag, med mer enn 150 deltakere, deriblant ledere og pastorer fra et 20-talls menigheter.

Tilbakemeldingene etter konferansen har vært entydige: Dette må vi gjøre igjen. Så da kan vi si såpass at vi allerede er igang med å planlegge Troskonferansen 2021.

Tusen takk til alle medarbeidere som har bidratt for at konferansen skulle kunne gjennomføres.

Konferansen ble sendt direkte på TV Visjon Sverige, og kommer i opptak på Visjon Norge.

Joakim Lundquist

Under følger endel bilder fra Troskonferansen 2020.
Foto: Tino Qahoush

Left / Button

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Right / Button