Ungdomskonferansen i Asker

Velkommen!

Kristi himmelfartshelgen, den 9.-12. mai, arrangerer vi en ungdomskonferanse i Asker, sammen med Livets Ord Youth fra Uppsala. Dette er andre året konferansen avholdes. Og for en konferanse vi hadde i fjor! Tema for konferansen er også i år Resurrection, og handler om å feire Jesu oppstandelse!

Vi ønsker med denne konferansen å legge til rette for deg som er ungdom, slik at du kan få en møteplass hvor du treffer andre og blir styrket i troen. Du kommer til å ha det utrolig gøy, bli kjent med andre, og ikke minst være med å løfte opp navnet Jesus!

Vi venter storinnrykk av ungdom fra forskjellige plasser i Norge og Sverige, og er overbevist om at dette kommer til å bli en livsforvandlende konferanse. En rekke menigheter sender hele sine ungdomsgrupper på ungdomskonferanse i Asker disse dagene. Alt er lagt til rette for overnatting og bespisning. Målgruppen for konferansen er f.o.m. 13 år og oppover. Påmelding finner du på checkin.

Årets talere er Kenofi Terfa, Rune Borgsø, Victoria Stigson og Raymond Urne. Livets Ords Youth lovsangsteam leder lovsang gjennom hele konferansen.

Håper vi ser deg! Du hjertelig velkommen!

Ungdomslederteamet i Sentermenigheten