Vi er beæret over å ha besøk fra anerkjente talere som Mats-Ola Ishoel, Rune Borgsø, Ville Männistö, Thomas Åleskjær, Kenofi Terfa og flere. Her kan du lese om talerne:

Mats-Ola Ishoel

Mats-Ola Ishoel tjenestegjør som hovedpastor for Livets Ord i Moskva. Han leder, sammen med sin hustru Randi, en menighet som teller rundt 7000 medlemmer, og hvor det holdes 30 gudstjenester hver helg. Menigheten, som ble grunnlagt fra Livets Ord i Uppsala i 1990-tallet, har under Mats-Olas ledelse vokst til å bli en sentral hub for hundrevis av menigheter spredt over det tidligere Sovjetunionens område.

Mats-Olas sterke fokus på teambygging og utløsing av individets potensiale fungerer som en dyp inspirasjonskilde for mennesker over hele verden. Han har også bidratt til litteraturen med utgivelsen av flere bøker, noe som har gitt ham stor anerkjennelse og verdi blant mange.

Ville Männistö

Ville Männistö fungerer som misjonsleder ved Livets Ord. Han har vært aktiv innen misjonarbeid siden 2005, og hans tjeneste strekker seg over land som India, Afghanistan, Irak og Nord-Korea. Sammen med sin kone, Johanna, har de tilbrakt flere år i utlandet, spesielt i Asia. Ville underviser regelmessig i bibelskoler på misjonsfeltene, og hans hjerte brenner for å se den neste generasjonen av misjonærer utrustet.

Ville arbeider som misjonskoordinator i menigheten Livets Ord i Uppsala, og han er også ansvarlig for Livets Ords internasjonale forlagsvirksomhet.

Rune Borgsø

Rune Borgsø er en av pastorene ved Livets Ord i Uppsala og står også som leder for Livets Ord Family-nettverket i Europa. Hans lange erfaring inkluderer mange år som misjonær, med tjeneste i både Tadjikistan og flere steder i Russland. Gjennom en årrekke har han reist globalt for å undervise i Guds ord og forkynne evangeliet.

Rune har en sterk profetisk gave, noe som har vært en sentral drivkraft i den åndelige fornyelsen som de har opplevd på Livets Ord i Uppsala de siste årene.

Thomas Åleskjær

Thomas Åleskjær er Hovedpastor i Oslo Kristne Senter (OKS), som i tillegg til OKS Romerikskirken, omfatter syv andre campus. OKS ble grunnlagt av hans far, Åge Åleskjær, på 80-tallet, og har vært en betydelig aktør i utviklingen av trosforkynnelsen i Norge.

Thomas er en høyt verdsatt forkynner, kjent for sin evne til å formidle inspirerende budskap fra himmelen med varme, humor og tro. Under Thomas’ ledelse har OKS hatt fokus på å nå ut til neste generasjon med evangeliet, noe som kommer til uttrykk gjennom den årlige BarneCampen. OKS er også vertskap for Lederkonferansen, som samler ledere fra hele landet.

Kenofi Terfa

Kenofi Terfa tjenestegjør som ungdomspastor ved Livets Ord i Uppsala og står som leder for Livets Ord Family’s ungdomsnettverk. Opprinnelig fra Etiopia, flyttet han til Sverige i sin ungdom. Kenofi er en svært ettertraktet forkynner, og hans tjeneste tar ham rundt om i hele verden.

Kenofi er kjent for sin dynamiske og kraftfulle forkynnelse, og har en unik evne til å berøre menneskehjertene. Han har en brennende lidenskap for å utruste ungdom til å bli modige etterfølgere av Jesus!