Delta

Et hjem hvor du alltid er velkommen

Sentermenigheten er en kirke bestående av mennesker i forskjellige aldre og fra mange ulike kulturer. Vi mener at kirke er et sted man kan komme med lave skuldre. Uansett hvem man er, eller hvordan man har det. Vi ønsker å være en menighet som er preget av tydelighet, raushet og Gudsnærvær.

Du er velkommen til å delta på våre arrangementer. Gudstjenestene på søndager er vår hovedsamling. Denne foregår i hovedsalen i kirken. I tillegg har vi Lifegrupper i forskjellige hjem. Dette er en samling med en mindre gruppe mennesker, hvor intensjonen er at vi kan bygge relasjoner som varer over tid. Vi har også gode tilbud til barn og ungdom. Vi har også arrangementer som passer ekstra godt for deg som er innvandrer til Norge.

NOR 20200110 Asker LO Conference TQ 175-2

Les mer om hvordan du kan delta

Kalender

Sjekk ut hva som skjer i Sentermenigheten. Du kan også laste hendelsene ned og legge dem inn i din egen kalender.

Gudstjenester

Les mer om hvordan vi feirer gudstjenester i Sentermenigheten. Du vil også finne svar på mange av de vanligste spørsmålene som folk lurer på før de kommer til gudstjeneste første gang.

Lifegrupper

Her finner du ut mer om smågruppefellesskapene i Sentermenigheten.

Ungdom

Sentermenigheten er en kirke hvor ungdom trives. Hver uke har vi gode tilbud for tenåringer. Les mer her.

Barn

I Sentermenigheten er barna viktige. Det skal være trygt og godt for barn å være med i kirken, og fra de er små skal de på en naturlig måte få et positivt gudsbilde. Les mer om hva vi tilbyr for barna her.
Left / Button

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Right / Button