Den 7-9 april arrangerte vi en ungdomskonferanse sammen med Livets Ord Youth fra Uppsala, Sverige. Temaet for konferansen var Resurrection. Ungdomskonferansen samlet cirka 250 ungdommer fra forskjellige plasser i Norge og Sverige. Vi vil takke alle medarbeidere og frivillige for en strålende innsats, konferansen hadde aldri blitt så bra uten dere! Tusen takk også til teamet fra Livets Ord Youth!

Konferansen startet på fredag med formiddagsmøte, der Kim Ruben Borgsø talte. Man kunne føle en forventning i luften – Gud var i bevegelse. På kveldsmøte talte Rune Borgsø. I slutten av talen fikk han flere kunnskapsord, og begynte å be for ungdommene. Guds nærvær kom kraftfullt, og ungdommene fikk oppleve helbredelse fra indre sår og frihet fra tunge byrder. Gud kom med gjennombruddskraft den kvelden, som skapte masse glede og frihet resten av konferansen.

På lørdag hadde vi formiddagsmøte med Nahom Zenawi som talte om vår identitet i Kristus som oppreist sammen med ham. I løpet av dagen fylte vi to fulle busser og kjørte til Asker sentrum der vi evangeliserte. Der fikk ungdommene prøve å dele sin tro med mennesker, og fem personer tok imot Jesus på gata! Kenofi Terfa prekte på kveldsmøte, og vi opplevde det som at Gud kom med et kyss i fra himmelen. Mange av ungdommene i salen fikk en personlig berøring av Gud den kvelden, og liv ble forvandlet.

På konferansen ble ungdommer blant annet satt fri fra angst, depresjon, selvmordstanker, spiseforstyrrelser, selvskading og døpt i Den Hellige Ånd. Jesus kom med liv og fornyelse inn i menneskers liv!

På søndag hadde vi finalemøte sammen med hele menigheten, der Raymond Urne talte. Denne søndagen ble et møte fylt med glede og takknemlighet for alt Jesus hadde gjort på konferansen. Mange liv ble forvandlet og ungdommene reiste fra Asker som nye mennesker.

Vi håper å kunne gjenta konferansen neste år!

Left / Button

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Right / Button