15.-17. oktober 2021 arangerte vi, sammen med Livets Ord i Uppsala, Troskonferansen 2021 i Sentermenigheten i Asker. Joakim Lundquist, Christian Åkerhielm, Rune Borgsø, Øystein Gjerme m. fl. deltok under konferansen. Et team ledet av Irene Andersson og Tom Ivarsson betjente med lovsang. I tillegg kom det over 70 personer fra Uppsala for å være med og hjelpe til og støtte opp.

Guds nærvær var mektig til stede, og vi kjente hverdan Den Hellige Ånd løftet frem betydningen av tro, åndskraft og misjon. Under lederdagen på dagtid fredag fikk de 200 påmeldte være med på et trosstyrkende og inspirerende program. Og på de åpne møtene i løpet av helgen var det mye folk og god stemning. På lørdagskvelden fikk vi lytte til den sterke livshistorien til Betz Assefa, han som ble forvandlet fra fryktet ransmann til evangelist.

Søndag formiddag feiret vi gudstjeneste som ble avsluttet på verdig vis med å dele nattverd sammen.

Takk til alle som deltok, og som bidro til at konferansen ble en fest. Visjon Sverige filmet alle åpne møter, og videoene er nå tilgjengelig her: https://sentermenigheten.no/…/troskonferanse2021/videoer/

Left / Button

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Right / Button