Vi inviterer deg til å ta en 50 dagers reise, hvor planen er at du skal bli undervist av den oppstandne Jesus. Slik som han gjorde med disiplene i perioden mellom oppstandelsen på påskemorgen, og åndsutgytelsen på pinsefestens dag.

Hva innebærer reisen? Jo, vi inviterer deg til to enkle og virkningsfulle prioriteringer. En alene med Jesus, og en sammen med menighetsfellesskapet.

Det første er å sette av ca. 20 minutter hver dag til bønn, bibellesning, og til å memorere et bibelvers. På live.sentermenigheten.no vil du også hver dag kunne gå inn og høre en 3-5 minutters andakt om det verset som du har lært utenat denne dagen. Kan du forestille deg hvordan Jesus vil tale til deg gjennom disse ukene?

Det andre handler om å prioritere gudstjenestene i denne perioden. Om du ikke har mulighet en søndag, så at du i hvert fall går inn på mediaarkivet og lytter til forkynnelsen i etterkant. Vi vil i løpet av denne perioden lytte til to prekenserier som er konstruert for å ta deg med på reisen fra den tomme graven i påsken, til ildtungene i pinsen. De første 4 søndagene vier vi til Guds rike, og de neste 3 søndagene vil handle om bønn. Akkurat som disiplene opplevde det. Først ble de undervist av Jesus «om det som hører Guds rike til», og deretter ventet de i bønn på øvresalen med forventning om at «det Faderen hadde lovt» skulle komme.

Last ned oversikten over daglige memoreringsvers her.

Left / Button

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Right / Button