Norge står akkurat nå i en svært utfordrende situasjon, og statsminister Erna Solberg gikk idag ut på vegne av regjeringen med omfattende og strenge tiltak for å redusere omfanget av Korona-epedemien. Viruset er for de aller fleste av oss ikke farlig, men kan være livstruende for utsatte grupper som eldre og kronisk syke. Tiltakene som nå innføres, gjøres i solidaritet med de iblant oss som er utsatt. Blant tiltakene som gjøres f.o.m. Idag er at alle skoler og utdanningsinstitusjoner stenges ned, og idretts- og kulturarrangementer hvor mange mennesker samles forbys. Sentermenigheten stiller seg selvfølgelig solidarisk bak disse tiltakene.

Dette gjør at vi i Sentermenigheten avlyser alle offentlige arrangementer. I første omgang gjelder dette frem til 26. mars, som er den datoen som regjeringen foreløpig har gått ut med.

Førstkommende søndag 15. mars, anbefaler vi alle våre medlemmer å gå inn på Livets Ords webstream for å følge deres live gudstjeneste fra Uppsala (med tom sal). Sendingen følger du på YouTube fra kl 11:00. Søk opp «Livets Ord Play Live» i YouTube for å finne og følge sendingen.

Vi kommer tilbake til alle våre medlemmer i løpet av neste uke med informasjon om hvordan du skal kunne koble med det som skjer i menigheten de neste ukene.

La oss stå sammen i bønn i denne utfordrende tiden! Og la oss huske på Jesu trøstende ord: «La ikke hjertet bli grepet av angst! Tro på Gud og tro på meg!»

Dersom du har behov for forbønn, eller noen å snakke med, må du gjerne ta kontakt på post@sentermenigheten.no.

Left / Button

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Right / Button