Velkommen til Sentermenigheten

Er du på jakt etter et kristent menighetfellesskap? Du har kanskje nylig flyttet til området? Eller du er nysgjerrig på kristen tro? Du er uansett hjertelig velkommen til Sentermenigheten!

Sentermenigheten er en kirke bestående av mennesker i forskjellige aldre og fra mange ulike kulturer. Vi ønsker å være en menighet som er preget av tydelighet, raushet og Gudsnærvær. Vårt mål er at så mange som mulig skal forstå budskapet og erfare livet i Jesus Kristus.

Gudstjeneste feirer vi hver søndag kl 11:00. På gudstjenestene får du oppleve oppbyggende forkynnelse, inspirert lovsang, og fellesskap med ”storfamilien”.  Uttrykket på gudstjenesten er friskt og moderne, men på en måte som gjør at alle kan bli inkludert. Atmosfæren er avslappet og preget av varme. Vi ønsker at det skal være enkelt for nye eller besøkende å komme på gudstjeneste i Sentermenigheten. Du er hjertelig velkommen!

LIFE-gruppene møtes annenhver uke i forskjellige hjem til bønn, samtale, og refleksjon. Her kan du bygge vennskap og relasjoner som kan bety mye. Vi har LIFE-grupper lokalisert i mange forskjellige områder. Du er hjertelig velkommen til å være med i en LIFE-gruppe, eller å besøke en.

Du finner mer om vår visjon og verdier, trosgrunnlag og historie på menyvalgene til høyre på siden.

Besøk gjerne vårt mediasenter for å høre på taler fra gudstjenestene i Sentermenigheten.

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på eller som vi kan hjelpe deg med.

Sentermenigheten ligger sentralt plassert midt i mellom Oslo og Drammen, lett tilgjengelig fra E18 i Asker. Søndag formiddag tar det ca. 20 minutter fra Oslo sentrum med bil, og under 20 minutter fra Drammen. Hyggelig om du kommer på besøk!

Raymond Urne

Pastor i Sentermenigheten