Troskonferanse 2021

Velkommen til Troskonferanse!

Troen på Guds Ord er viktigere enn noen gang. Derfor arrangerer vi, i samarbeid med Livets Ord i Uppsala, troskonferanse i Asker i år igjen, nærmere bestemt 8.-10. januar 2021. Målet med konferansen er å stimulere tro, og å skape en møteplass for deg som vil koble med mennesker som lengter etter troens ord. Mottoet for årets konferanse er Frykt ikke, bare tro!

Vi får besøk av Joakim Lundquist, Rune Borgsø, Christian Åkerhielm, Øystein Gjerme m.fl., og også et lovsangsteam fra Livets Ord i Uppsala. Disse dagene må du holde av, og sørge for å invitere med deg venner og bekjente.

Det blir også en veldig spennende åpen ledersamling fredag 8. januar på dagtid. Den retter seg spesielt mot deg som har et lederansvar i en menighet, men er åpen for alle. For å delta på ledersamlingen, må du registrere deg på checkin.

Vi hadde en fantastisk konferanse i januar 2020, og tror at denne konferansen i januar 2021 også blir veldig viktig. Det å komme og være tilstede fysisk i en konferanse, er mye bedre enn å bare følge den på internett, og i en tid hvor mange har sett seg nødt til å avlyse konferanser, er vi takknemlige for at vi kan tilby store lokaler som egner seg veldig godt til å gjennomføre trygt med tanke på smittevern.

Vi håper å se deg i januar. Kom med forventning!

Raymond Urne
Pastor i Sentermenigheten