Troskonferanse 2021

Velkommen til Troskonferanse!

Troen på Guds Ord er viktigere enn noen gang. Derfor arrangerer vi, i samarbeid med Livets Ord i Uppsala, troskonferanse i Asker i år igjen. Konferansen går av stabelen 15.-17. oktober 2021.

Målet med konferansen er å stimulere tro, og å skape en møteplass for deg som vil koble med mennesker som lengter etter troens ord. Mottoet for årets konferanse er Frykt ikke, bare tro!

Vi får besøk av Joakim Lundquist, Rune Borgsø, Christian Åkerhielm, Øystein Gjerme m.fl., og også et lovsangsteam fra Livets Ord i Uppsala. Disse dagene må du holde av, og sørge for å invitere med deg venner og bekjente.

Det blir også en veldig spennende åpen ledersamling fredag 15. oktober på dagtid. Den retter seg spesielt mot deg som har et lederansvar i en menighet, men er åpen for alle. For å delta på ledersamlingen, må du registrere deg på checkin.

Vi tror at denne konferansen blir veldig viktig. Etter en periode hvor veldig mye har måtte foregå digitalt, er vi veldig glade for å kunne møtes fysisk. Vi er takknemlige for at vi kan tilby store lokaler som egner seg veldig godt til å gjennomføre trygt med tanke på smittevern.

Vi håper å se deg i oktober. Kom med forventning!

Raymond Urne
Pastor i Sentermenigheten

Left / Button

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Right / Button