Høstfest 14. september

Du er velkommen til høstfest med god middag og hyggelig fellesskap. Alle velkommen. Eget bord for ungdommene. Inviter gjerne med deg venner!
Vi presenterer også fadderbarnprosjektet vårt Skap en Forandring. Det blir mulighet til å gi til India-prosjekt. Gratis inngang. Arrangementet starter kl. 18:00.

Besøk av AsiaLink

Tirsdag 4. september blir det en spennende samling med Erik Jensen fra AsiaLink. Erik har tidligere besøkt oss flere ganger med kristne fra land som opplever forfølgelse. Denne gangen har han med seg Silas Karthak fra India. I tillegg til undervisning forteller de om situasjonen for de kristne i Nord-India og Bhutan. Denne samling ønsker du ikke å gå glipp av! Det blir tatt opp offer til AsiaLinks misjonsarbeid.

Jesus til neste generasjon

Søndag 2. september får vi besøk av Kåre Skuland fra JesusKids på gudstjenesten. Kåre har jobbet med kristent barnearbeid i en årrekke, og har de siste årene utviklet en spennende strategi for å vinne neste generasjon for Jesus. JesusKids har bl.a. også utviklet en helt ny app for å kommunisere tro med barna. På gudstjenesten vil Kåre forkynne om å gi Jesus videre til neste generasjon. Dette blir en spennende og viktig gudstjeneste for hele menigheten. Og dersom du har barn, er den ekstra relevant.

Sommerkonferanse

27. juni til 1. juli arrangerer vi sommerkonferanse for Østlandsområdet sammen med Familiekirken i Follo. Konferansen avholdes i våre lokaler i Asker. Vi tror at dette blir en viktig konferanse hvor vi får mulighet til å lytte fra himmelen og berøres av Guds nærvær. Blant talerne på konferansen er Rune Borgsø, Jørn Strand, Kjell Halltorp, Ann Eriksson, Ole Bjørn Urne, Egon Davidsen og Raymond Urne. Barnas egen konferanse kalles «himmelliv», og ledes av Lisa og Simon Henriksen fra Familiekirken, og Sonja Marshall fra Sentermenigheten.

Les mer om konferansen på sommerkonferanse.com.

Lifegrupper og Dypere Sammen høsten 2017

I uke 35 starter vi opp igjen Lifegruppene etter sommeren. Vi har grupper for kvinner og for menn. Gruppene samles i forskjellige hjem og deler felleskap. Ved å være med i en gruppe blir du godt kjent med mennesker som du kan dele troen og livet med. Dersom du ønsker å være med i en gruppe, er det bare å sende en mail eller si ifra i infoskranken i forbindelse med en gudstjeneste. Det er Lifegrupper annenhver uke i oddetallsukene.

Tirsdager i partallsukene fra 19:00-21:15 er det Dypere Sammen i Sentermenigheten. Da er det bønn, fellesskap og undervisning.

Vintertur til Holu Fjellstue

23.-26. februar 2017 arrangerer Sentermenigheten vintertur til Holu Fjellstue (Hallingdal leirsted) i Ål. Vi ser frem til en spennende langhelg med fellesskap, nye bekjentskaper, skiturer i fjellet, god mat og gode samlinger. Sørg for å bli med på denne turen, og ta gjerne med deg noen venner. Det passer for mennesker i forskjellige aldre, og i ulike livssituasjoner! Familiekirken i Follo er med som medarrangører.

Påmelding skjer via checkin på følgende link:

Holu2