Sommerkonferanse

27. juni til 1. juli arrangerer vi sommerkonferanse for Østlandsområdet sammen med Familiekirken i Follo. Konferansen avholdes i våre lokaler i Asker. Vi tror at dette blir en viktig konferanse hvor vi får mulighet til å lytte fra himmelen og berøres av Guds nærvær. Blant talerne på konferansen er Rune Borgsø, Jørn Strand, Kjell Halltorp, Ann Eriksson, Ole Bjørn Urne, Egon Davidsen og Raymond Urne. Barnas egen konferanse kalles «himmelliv», og ledes av Lisa og Simon Henriksen fra Familiekirken, og Sonja Marshall fra Sentermenigheten.

Les mer om konferansen på sommerkonferanse.com.

Lifegrupper og Dypere Sammen høsten 2017

I uke 35 starter vi opp igjen Lifegruppene etter sommeren. Vi har grupper for kvinner og for menn. Gruppene samles i forskjellige hjem og deler felleskap. Ved å være med i en gruppe blir du godt kjent med mennesker som du kan dele troen og livet med. Dersom du ønsker å være med i en gruppe, er det bare å sende en mail eller si ifra i infoskranken i forbindelse med en gudstjeneste. Det er Lifegrupper annenhver uke i oddetallsukene.

Tirsdager i partallsukene fra 19:00-21:15 er det Dypere Sammen i Sentermenigheten. Da er det bønn, fellesskap og undervisning.

Vintertur til Holu Fjellstue

23.-26. februar 2017 arrangerer Sentermenigheten vintertur til Holu Fjellstue (Hallingdal leirsted) i Ål. Vi ser frem til en spennende langhelg med fellesskap, nye bekjentskaper, skiturer i fjellet, god mat og gode samlinger. Sørg for å bli med på denne turen, og ta gjerne med deg noen venner. Det passer for mennesker i forskjellige aldre, og i ulike livssituasjoner! Familiekirken i Follo er med som medarrangører.

Påmelding skjer via checkin på følgende link:

Holu2

Nyttårsaften

Vi inviterer til nyttårsfeiring i Sentermenigheten. Festen starter kl. 20:00, og alle tar med seg noe til koldtbord og til kaffen. Arrangementet passer for alle aldre. Det blir masse hygge, nyttårstale og bønn for det nye året. Dersom du vil være med kan du sende en mail til post@sentermenigheten.no. Alle betaler kr. 50 for drikke og rekvisita. Velkommen! Ta gjerne med deg noen venner.

nyttar

Besøk av Pastor Ester fra Vietnam

Tirsdag 25. oktober kl. 19 kommer Pastor Ester fra Vietnam til Sentermenigheten. Ester er en av hovedtalerne på årets Nordiske Kvinnekonferanse i Kristiansand. Hun er en kvinne som har fått skinne for Jesus i tider av sult, krig og grusomme forfølgelser, og som på samme tid har fått stå i vekkelse. Historien om hennes liv er som om den var hentet fra Apostlenes Gjerninger… Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av! Møtet arrangeres i samarbeid med Asia Link.

ester

Spennende samlinger på tirsdager

Tirsdagene i september kl 19:00-21.15 inviterer vi til DYPERE SAMMEN. Det blir da bønn i hovedsalen, kaffe og fellesskap, og Bibel undervisning. Samlingene er åpne også for alle, men vi oppfordrer spesielt deg som er med i en Lifegruppe til å delta. Dette blir spennende og viktige samlinger som vi anbefaler på det varmeste å prioritere. Ingen påmelding. Velkommen!dyperesammen