Lifegrupper og Dypere Sammen høsten 2017

I uke 35 starter vi opp igjen Lifegruppene etter sommeren. Vi har grupper for kvinner og for menn. Gruppene samles i forskjellige hjem og deler felleskap. Ved å være med i en gruppe blir du godt kjent med mennesker som du kan dele troen og livet med. Dersom du ønsker å være med i en gruppe, er det bare å sende en mail eller si ifra i infoskranken i forbindelse med en gudstjeneste. Det er Lifegrupper annenhver uke i oddetallsukene.

Tirsdager i partallsukene fra 19:00-21:15 er det Dypere Sammen i Sentermenigheten. Da er det bønn, fellesskap og undervisning.

Vintertur til Holu Fjellstue

23.-26. februar 2017 arrangerer Sentermenigheten vintertur til Holu Fjellstue (Hallingdal leirsted) i Ål. Vi ser frem til en spennende langhelg med fellesskap, nye bekjentskaper, skiturer i fjellet, god mat og gode samlinger. Sørg for å bli med på denne turen, og ta gjerne med deg noen venner. Det passer for mennesker i forskjellige aldre, og i ulike livssituasjoner! Familiekirken i Follo er med som medarrangører.

Påmelding skjer via checkin på følgende link:

Holu2

Nyttårsaften

Vi inviterer til nyttårsfeiring i Sentermenigheten. Festen starter kl. 20:00, og alle tar med seg noe til koldtbord og til kaffen. Arrangementet passer for alle aldre. Det blir masse hygge, nyttårstale og bønn for det nye året. Dersom du vil være med kan du sende en mail til post@sentermenigheten.no. Alle betaler kr. 50 for drikke og rekvisita. Velkommen! Ta gjerne med deg noen venner.

nyttar

Besøk av Pastor Ester fra Vietnam

Tirsdag 25. oktober kl. 19 kommer Pastor Ester fra Vietnam til Sentermenigheten. Ester er en av hovedtalerne på årets Nordiske Kvinnekonferanse i Kristiansand. Hun er en kvinne som har fått skinne for Jesus i tider av sult, krig og grusomme forfølgelser, og som på samme tid har fått stå i vekkelse. Historien om hennes liv er som om den var hentet fra Apostlenes Gjerninger… Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av! Møtet arrangeres i samarbeid med Asia Link.

ester

Spennende samlinger på tirsdager

Tirsdagene i september kl 19:00-21.15 inviterer vi til DYPERE SAMMEN. Det blir da bønn i hovedsalen, kaffe og fellesskap, og Bibel undervisning. Samlingene er åpne også for alle, men vi oppfordrer spesielt deg som er med i en Lifegruppe til å delta. Dette blir spennende og viktige samlinger som vi anbefaler på det varmeste å prioritere. Ingen påmelding. Velkommen!dyperesammen

Artikkel i Korsets Seier

Det siste året har vi involvert Daniel Egeli, regionsleder i pinsebevegelsen, med tanke på å ta et oppgjør med deler av vår historie. Mer konkret handler det i hovedsak om forhold fra 90-tallet og tidlig på 2000-tallet. På fredag 9. april kom en artikkel i Korsets Seier der Raymond Urne og Ole Bjørn Urne intervjues. Korsets seier er pinsebevegelsens ukeavis. Her kommer vi med en tydelig beklagelse ovenfor de som har vonde opplevelser. Hvis noen har behov for en samtale i forbindelse med dette er det bare å ta kontakt.

Vil du ha månedsplan på e-post?

Hver måned deler vi ut månedsplan på gudstjenestene i Sentermenigheten. Her finner du oversikt over månedens gudstjenester, månedens ord, viktige datoer og en fast aktuelt-spalte med informasjon om hva som skjer, behov osv. Den samme informasjonen kan også fåes på mail ved å fylle inn e-post og navn i skjemaet under.

Motta månedsplan på e-post

Fornavn
Etternavn

30 nye fadderbarn i Skap en forandring

10. januar hadde vi en gudstjeneste med fokus på misjon med en samtale med ferske rapporter fra Skap en forandring, vårt fadderbarn-arbeid i India, og med tale av Raymond Urne. Gudstjenesten kan sees på www.sentermenigheten.no/mediasenter.
I etterkant av dette har vi fått støtte til over 30 nye fadderbarn. Dette har resultert i at vi er i gang med et nytt child care senter i Nord–India på grensen til Butan. Dette er et takkeemne! Vi mangler fortsatt faddere for ca. 10 fadderbarn for å kunne starte enda et nytt senter. Hvis du ønsker å bli fadder får du informasjon i skranken etter gudstjenestene.