Bli en medarbeider

Uten det fantastiske engasjementet fra de mange frivillige medarbeiderne i Sentermenigheten ville vi aldri kunne være den kirken vi er. Å leve for noe som er større enn seg selv gir livet mening.
Vi vil invitere deg til å bli med å bidra med dine gaver og evner i menighetslivet. Sammen vil vi hjelpe så mange mennesker som mulig til tro og til å bli helhjertede etterfølgere av Jesus Kristus.

Hver eneste uke er mange mennesker i aksjon for å skape en slik kirke som vi drømmer om. Det er mange måter å bidra på.

I forbindelse med gudstjenestene har vi 4 tjenesteteam: vertskap (møteverter, kafeteria, infoskranke), søndagsskole (2 forskjellige aldersgrupper), teknisk crew (lyd, lys, projektor, video) og lovsang (sang, musikere).

i tillegg finnes det mange andre måter å bli involvert som f.eks. mediagruppe, renhold, speiderledere, utadrettet barneklubb, ungdomsarbeid, web, praktisk arbeid, dekor/estetikk, hage og blomster, transport, bibelgruppeledere, besøkstjeneste, utadrettet virksomhet osv.

Eller kanskje du tenker på noe som kunne vært gjort? Kanskje du ser et behov som du ønsker å være med å fylle?

Ta kontakt på skjemaet under dersom du vil være med å bidra.